Imatges

Casa Eucaliptus situada a primera línia de mar és hostalatge privilegiat per a viure uns dies inoblidables. La tranquil·litat i la pau són les millors qualitats de la casa i del seu entorn. El Delta, Els Eucaliptus, les seves platges són un oasi de calma, un món a part. Les llargues platges sorrenques del Delta conserven el seu aspecte desèrtic, mercès a les limitacions que imposa la legislació del Parc Natural. Aquí, s’hi troben les darreres grans extensions litorals verges del país.

Casa Eucaliptus té totes les seves dependències en planta baixa. Això la fa molt còmoda i accessible. La seva arquitectura mediterrània amb parets blanques, porxos i arcades facilita la vida al aire lliure. Les activitats diàries és desenvolupen indistintament a dins i fora fent que l’espai vital sigui molt més gran que el que limiten les quatre parets.

VOLS FER UNA RESERVA?

Vols fer la reserva de la vostra estada a Casa Eucaliptus? Contacta amb nosaltres per fer efectiva la teva reserva, o per qualsevol consulta que ens vulguis fer.