El Delta: hivern

El Delta de l’Ebre constitueix l’habitat aquàtic més important de la Mediterrània occidental.
Es pot gaudir de l'entorn i de la platja tot l’any, el sol llueix gairebé sempre.
La superfície del Delta, exempta de relleu, facilita la realització d’excursions en bicicleta, el que permet una visita més pausada, i així poder percebre amb més detall tots els aspectes del Parc.
Els arrossars, salines, llacunes, canals i estanyols que solquen el Delta de l’Ebre, converteixen aquesta vasta planura en un espai natural idoni perquè els ocells hi troben recer.
Els flamencs són potser, l’espècie més vistosa d'aus del Delta, sobre tot, pels turistes visitants. El seu lloc més habitual és la Punta de la Banya, encara que, avui n’ha augmentat molt el seu número i es poden observar a les basses de la Tancada i inclús en els arrossars.
El Delta esta situat a la part final de la vall de l’Ebre. Aquest emplaçament geogràfic fa que el vent acanalat per a la vall bufi sovint i de forma constant. Condicions ideals per exemple per a la practica del kitesurf.
El principal encant del Delta de l’Ebre rau, però, en la pròpia elecció del visitant. No hi ha res més exitant que perdre’s enmig dels centenars de camins que vertebren l’Ebre.
I gaudir de la cuina típica del Delta!

VOLS FER UNA RESERVA?

Vols fer la reserva de la vostra estada a Casa Eucaliptus? Contacta amb nosaltres per fer efectiva la teva reserva, o per qualsevol consulta que ens vulguis fer.